werkbestand-over-mij-foto-blauw
werkbestand-overmij-tekst

Woorden van Waarde

Gods waardevolle woorden zijn de basis voor onze teksten; woorden van Waarde! We hopen dat Zijn liefdevolle woorden inspirerend, hoopvol & bemoedigend  zijn. Zodat ze je hart mogen verwarmen!

Eenvoudig, maar eigentijds

Zo omschrijven we het liefst onze stijl. We bewegen met de laatste trends mee, maar houden het ontwerp graag rustig. Het zijn de woorden die mogen spreken.

Gods schepping

Aandacht voor Gods schepping is belangrijk voor ons. Het woord duurzaam staat bij ons dan ook centraal. We werken vanuit huis, al onze kaarten en posters worden gedrukt op papier met een FSC keurmerk en nagenoeg al onze producten worden met brievenbuspost verzonden.

Eerlijk gemaakt

Het auteursrecht is voor ons belangrijk, daar hechten wij echt waarde aan. Wij maken daarom alleen gebruik van eigen teksten en Bijbelverzen.

Vol inspiratie

In de webshop zijn al heel wat producten te vinden, maar we zitten nog vol inspiratie. Daarnaast staan wij altijd open voor ideeën en suggesties.

Samen

Veel van onze gedichten zijn in samenwerking met jou tot stand gekomen. Jij liet ons delen in de vreugdevolle maar ook moeilijke momenten uit jouw leven. Bedankt voor het contact dat wij mochten leggen en de woorden die wij met jou mochten overleggen. Weet dat wij altijd openstaan voor jouw verhaal! Aarzel niet om contact met ons op te nemen als je een Bijbelvers of onderwerp graag in dichtvorm zou willen zien. We reageren altijd op jouw berichtje!

Lieve groet,

marieke
Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt
0