werkbestand-over-zegenwens
werkbestand-homepage-tekst

Een zegenwens voor jou

Gods waardevolle woorden zijn de basis voor onze teksten. Struinend door de Bijbel ontdekken we de mooiste schatten. We hopen dat Zijn liefdevolle woorden inspirerend, hoopvol, bemoedigend en bovenal tot zegen mogen zijn.

Woorden van GOuD

In onze basiscollectie vind je kaarten met unieke & waardevolle quotes en korte gedichten. Uniek omdat ze ze door onszelf geschreven zijn. Waardevol omdat ze ze altijd gebaseerd zijn op de Bijbel. De vormgeving van de A6 kaarten is rustig; het zijn de woorden die mogen spreken! Tegelijkertijd geeft de kenmerkende goudgele accentkleur de kaarten een eigentijds karakter en weerspiegelen ze de prachtige benaming ‘uitgeLicht’.

Woorden van waarde

In onze collectie ‘woorden van waarde’ vind je langere gedichten met thema’s ‘van het leven’. We geven woorden aan de mooie, maar ook aan de verdrietige momenten waarmee we in het leven te maken (kunnen) krijgen. Voor het schrijven van deze gedichten hebben we nauw contact gehad met ‘ervaringsdeskundigen’.  Hierdoor roepen onze gedichten altijd een gevoel van herkenning op. Het maakt onze gedichten uniek en geliefd, maar bovenal heel waardevol!

Gebedje

Bij de start van Zegenwens, herschreven we het gebedje ‘ik ga slapen ik ben moe’. Met woorden die beter bij deze tijd passen en begrijpelijk zijn voor kleine kinderen. Een gezongen versie is te vinden op YouTube onder de volgende link: https://www.youtube.com/watch?v=vnu_MJzrMI8

Het gebedje is erg geliefd geworden en wordt inmiddels binnen veel gezinnen gezongen. De komende tijd werken we aan een posterlijn waarbij dit gebedje in verschillende layouts verkrijgbaar is.

Lieve groet,

marieke
Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt
0