werkbestand-over-mij-pluktuin
werkbestand-over-mij-tekst

Een zegenwens voor jou

Gods waardevolle woorden zijn de basis voor onze teksten. Struinend door de Bijbel ontdekken we de mooiste schatten. We hopen dat Zijn liefdevolle woorden inspirerend, hoopvol en bemoedigend, maar bovenal tot zegen mogen zijn.

Basiscollectie

In onze basiscollectie zijn al onze korte gedichten en quotes te vinden. De kaarten hebben een eenvoudige vormgeving; het zijn de woorden die mogen spreken! Tegelijkertijd geeft de kenmerkende goudgele accentkleur de kaarten een eigentijds karakter.

Pluktuin

De pluktuin is ons nieuwste initiatief.  ‘Maar de wildernis zal jubelen en bloeien’. Het zijn woorden uit Jesaja 35. Een hoofdstuk gevuld met hoop. We zijn onderweg naar een bloemrijke hemelse tuin waar we weer voor altijd zullen jubelen en juichen. En in dit leven zijn soms al voorproefjes van dit schitterende vooruitzicht zichtbaar. Zaadjes van de nieuwe toekomst ontkiemen op de weg die wij gaan; als gouden glinsteringen aan de horizon. Ze tonen een glimp van Zijn Koninkrijk. In onze pluktuin vind je deze ontkiemende zaadjes in de vorm van quotes en gedichten gebaseerd op de Bijbel. Woorden die je als ‘bloemen’ mag plukken om er zelf van te genieten of om een ander mee te verrassen. De komende tijd zullen er steeds meer ‘bloemen’  in de pluktuin worden gezaaid.

 

Droogbloemen

Misschien herinner je onze serie ‘woorden van waarde’ nog. Langere gedichten met thema’s over ‘het leven’. Ook deze gedichten zullen binnenkort weer aan onze collectie worden toegevoegd onder de naam ‘droogbloemen’.

Friday: 'flowers to dry day'

Iedere vrijdag vind je op ons instagram account onze ‘flowers to dry day’. Deze dag gebruiken we om extra bewust te kijken naar de zaadjes die ontkiemen en uitgroeien tot bloemen langs de kant van onze levensweg. Stuk voor stuk  voorproefjes van Zijn hemelse tuin. Op deze dag is het mogelijk te vertellen over de bloem(en) die jij de afgelopen week mocht plukken. Welke tekst of welk lied was voor jou zo’n glimp van Zijn Koninkrijk? Woorden en teksten om te koesteren, ‘te drogen’ zodat ze je altijd weer mogen herinneren aan Zijn liefde voor jou. Hoe mooi is het om dit me elkaar te delen om zo elkaar te inspireren en te bemoedigen? Doe je mee?

 

Er bloeit een bloem langs de weg.
Eenzaam in de dorre wildernis.
Ik reik, bekijk, zie een glimp
van Zijn Koninkrijk;

lichtpunt in de duisternis.

Lieve groet,

marieke
Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt
0